Mitä tapahtuu, kun tilaat hyönteisverkon RIPO:lta?

Täältä saat käsityksen siitä, miten tilauksesi käsitellään ja mitä kulissien takana todella tapahtuu.

Miten voit ottaa yhteyttä RIPO:oon?

Riippumatta siitä, esitätkö kysymyksesi verkkosivulla, kirjoitatko osoitteeseen online@ripo.lv tai täytätkö yhteydenottolomakkeemme, vastaamme sinulle työaikanamme 09.00–17.00 mahdollisimman pian. Chattaamme mielellämme kanssasi omalla kielelläsi käännössovelluksen avulla. Jos puhut englantia, autamme mielellämme puhelimitse, + 371 28 736 002.
Voit aina lähettää meille kuvasi siitä, mihin haluat asentaa hyönteisverkon, niin autamme sinua valitsemaan oikean ratkaisun tai ottamaan mitat.

Miten tilauksesi käsitellään?

Kun olet tehnyt tilauksen, järjestelmämme lähettää sinulle automaattisesti tuoteluonnoksen tilatuilla tuotteilla ja mitoilla. Jos mittauksissa tai tuotteen kokoonpanossa on virheitä, sinulla on 24 tuntia aikaa pyytää meitä muuttamaan tilaustasi, ennen kuin asetamme sen tuotantoon.Autamme sinua tekemän tarvittavat muutokset ja uudistamaan tilauksesi. Mikäli olet muuttanut mieltäsi tilauksestasi 24 tunnin kuluessa, hyvitämme sinulle tilauksesi kokonaissumman.

Miten tilauksesi valmistetaan?

  • 24 tunnin kuluttua tilauksesi vastaanottamisesta kaikki tiedot toimitetaan tuotantotiimillemme.
  • Valmistamme tuotteesi niin, että se on valmiiksi koottu, joten sinun ei tarvitse huolehtia profiilien leikkaamisesta tai erikoistyökalujen käytöstä.
  • Kehysten ja ovien hyönteisverkkojen tuotantoprosessissa käytämme ekstruusiorunkotekniikkaa – profiilin kulmat ovat erittäin vahvat ja tuotteilla on pitkä käyttöikä
  • Rullahyönteisverkot on koottu ensiluokkaisista alumiiniprofiileista ja kaseteista, jotka ovat kooltaan ja ulkonäöltään kompakteja

Miten tilauksesi pakataan ja toimitetaan?

  • Kun tuotantoprosessi on valmis, tilauksesi pakataan huolellisesti, jotta se ei vaurioidu kuljetuksen aikana.
  • Pienikokoiset tuotteet, kuten rullahyönteisverkot, pakataan osittain purettuna (osat irrotetaan rullakasetista), joten pakkaus on pienempi kuin valmiiksi kootut hyönteisverkot kehyksissä ja ovissa.
  • Kun paketti on valmis toimitettavaksi, otamme yhteyttä kuljetusyritykseen. Ilmoitamme sinulle lähettämällä viestin, kun tilaus lähtee varastoltamme.

Mitä tapahtuu, kun tilauksesi on saapunut?

  • Kun tilauksesi saapuu, vastaanotettu paketti on tarkastettava mahdollisten kuljetusvaurioiden varalta. TÄÄLTÄ voit lukea, mitä niissä tapauksissa on tehtävä
  • Paketin avaaminen ja asennus voi alkaa. Hyönteisverkkojemme asennus kestää noin 5–20 minuuttia.
  • Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, olemme valmiita auttamaan sinua

Olemme iloisia, jos jätät palautetta TÄÄLTÄ – asiakkaidemme mielipide on meille arvokasta RIPO-tuotteiden ja -palveluiden jatkuvassa kehittämisessä

Aika nauttia raikkaasta ilmasta ilman hyönteisiä!

Ei tarvitse epäröidä. Voit alkaa nauttia hyvistä yöunista, perhottomista illallisista ja raikkaasta ilmasta heti.