Tilaaminen

Tilaaminen

Mitä etuoja on hyönteisverkon tilaamisessa ripohyonteisverkot.fi?

Tilaamalla RIPO-hyönteissuojat verkosta säästät aikaa ja rahaa ilman tarvetta etsiä ja kutsua ammattilaisasentajia. Tarvitset vain muutaman minuutin mittojen ottamiseen ja tilauksen tekemiseen. Valmistamme tarvitsemasi tuotteet tarkkojen mittojen mukaisesti. Useimmat RIPO:n asiakkaat ovat onnistuneet asentamaan verkot itse.

Mikä on hyönteisverkkojen valmistusaika?

RIPO-hyönteisverkkojen valmistus kestää enintään 7 työpäivää tilauksen viemisestä tuotantosuunnitelmaan.

Mitä teen, jos olen epävarma siitä, sopiiko tuote ikkunoihini tai oviini?

Voit esittää kysymyksesi suoraan tämän sivuston chatin kautta arkisin 9.00–17.00 tai lähettää meille tiedustelun osoitteeseen online@ripo.lv tai yhteydenottolomakkeen kautta. Voit liittää mukaan kuvia ikkunoistasi tai ovistasi, ja lähettää ne meille. Autamme sinua mielellämme.

Mitä maksutapoja voin käyttää?
Voit valita, haluatko maksaa luottokortilla tai muilla tällä sivustolla tarjotuilla turvallisilla maksutavoilla.

Toimitus

Toimitus

Miten pian saan tilaukseni?
Kun olet tehnyt tilauksen, sinulla on 24 tuntia aikaa tarkistaa vielä, ovatko tilatut mitat oikeat sinulle. Yhden päivän kuluttua laitamme tilauksesi tuotantoon. RIPO-hyönteisverkkojen tuotanto kestää enintään 7 arkipäivää tilauksen viemisestä tuotantosuunnitelmaan. Tarvitaan 1–5 arkipäivää lisää tuotteen toimittamiseksi osoitteeseesi. Tarkka toimitusaika riippuu asuinmaastasi ja osoitteestasi. Kun tilauksesi tuotanto on valmis, lähetämme sinulle ilmoituksen, kun lähetys on luovutettu rahdinkuljettajalle. Yhteensä kestää noin 10–15 päivää, kunnes saat tilauksesi.
Mitä toimitusvaihtoehtoja on?

Sinulle tarjotaan tilauksesi toimittamista osoitteeseesi jonkin toimituskumppanimme kautta – PostNord (DPD) tai DB Schenker, tilatun tuotteen ja lähetyksen koosta riippuen.

Mitä teen, jos toimitettu tilauksesi on vahingoittunut?

On tärkeää tarkastaa pakkaus lähetystä vastaanotettaessa. Mikäli pakkaus tai tuote on vaurioitunut, täytyy vaurio mainita kuljetusliikkeen toimitusvahvistuksessa. Jos pakkauksessa olevat tuotteet ovat vaurioituneet tai ne eivät vastaa tilattuja, kirjoita osoitteeseen online@ripo.lv, ja liitä mukaan kuvat tuotteesta ja sen pakkauksesta. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta. Käymme läpi pyyntösi ja otamme sinuun yhteyttä lisätoimenpiteitä varten.

Asennus

Asennus

Asennanko hyönteisverkot itse, vai onko minun pyydettävä ammattiapua?

RIPO-hyönteisverkot ovat rakenteeltaan yksinkertaisia ja ne on tehty nopeasti asennettaviksi. Sinun ei tarvitse itse leikata profiileja ja käyttää aikaa tuotteen kokoamiseen. RIPO-hyönteisverkkojen asentaminen on hallittavissa oleva tehtävä jokaiselle, jolla on käsityötaitoja. Kokemuksemme mukaan suurin osa asiakkaistamme voi tehdä sen toimittamiemme ohjeiden avulla, eikä heidän tarvitse käyttää aikaa asiantuntijapalveluiden etsimiseen ja niistä ylimääräiseen maksamiseen. Jos olet edelleen epävarma, suosittelemme pyytämään apua paikalliselta ammattilaiselta.

Minkä tyyppisiin ikkunoihin ja oviin voin asentaa hyönteisverkkoja?

Erilaisia ikkunoita ja ovia voidaan päivittää hyönteisverkoilla. Suurin ero on siinä, avautuuko ikkuna sisäänpäin (eurooppalainen tyyppi) vai ulospäin (skandinaavinen tyyppi). Rullahyönteisverkko on yleisratkaisu kaikentyyppisiin ikkunoihin (voidaan asentaa ikkunan aukeamista vastakkaiseen suuntaan). Ikkunakehyksessä olevat hyönteisverkot sopivat sisäänpäin avautuviin ikkunoihin (asennettu ikkunan ulkokehykseen). Hyönteissuojaovet ovat paras ratkaisu kääntöoviin (jotka asennetaan ja avautuvat vastakkaiseen suuntaan kuin varsinainen ovi).

Kuinka kauan hyönteisverkkojen asennus kestää?

Arviomme mukaan keskimääräinen rullahyönteisverkon asennus kestää 15–20 minuuttia. Kehyksissä olevan hyönteisverkon voit asentaa 1–5 minuutissa. Kääntyvä hyönteissuojaovi – 15–20 minuuttia. Nämä ajat ovat arvioita, ja voivat vaihdella taidoistasi riippuen.

Mitä työkaluja tarvitsen hyönteisverkon asennukseen?

Rullaverkon tai oviverkon asentamiseen tarvitset sähköisen tai manuaalisen ruuvitaltan ja 2,5 mm:n poranterän. Hyönteissuojan kiinnittämiseksi kehykseen tarvitset tuotteen pakkauksesta purkamisen jälkeen vain manuaalisen ruuvitaltan ruuvataksesi 4 koukkua kiinni kehykseen.

Huolto ja puhdistus

Huolto ja puhdistus

Miten kestäviä hyönteisverkot ovat?

Liimattaviin hyönteisverkkoihin verrattuna Ripo-hyönteisverkot on valmistettu kestävästä alumiinirakenteesta, jotka ovat ergonomisia, helppokäyttöisiä ja kestävät useita vuosia, elleivät ne altistu ulkoisille fyysisille vaurioille. Hyönteisverkko itsessään ei kestä kovaa fyysistä painetta, koska ne on valmistettu ohuesta kankaasta. Yleisimmin verkot vaurioituvat tilanteissa, joissa ihmiset tai heidän lemmikkinsä eivät tunnista hyönteisverkkoa. Suosittelemme, että mietit, minne haluat asentaa hyönteisverkon. Voit kiinnittää erityisen tarran verkkoon, jotta se huomataan. Lemmikkien omistajien talojen hyönteisverkko-oviin suosittelemme erityisen eläinsuojan valitsemista oven alaosaan. Se on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, jotta lemmikki näkee verkon paremmin ja verkko kestää paremmin lemmikin kynsiä. Edes eläinsuoja ei kuitenkaan kestä suurien lemmikkien voimakasta painetta, ja se voi irrota tai työntyä ulos rungosta.

Pitäisikö minun poistaa hyönteisverkko talven ajaksi?

Asiakkaidemme kokemuksen mukaan hyönteisverkkoja ei tarvitse poistaa talven ajaksi, paitsi jos ne ovat suoraan alttiina äärimmäiselle tuulelle, lumelle tai jäälle, mikä voi heikentää niiden joustavuutta.

Kuinka usein hyönteisverkot on puhdistettava?

Ajan myötä hyönteisverkkoon voi kerääntyä pölyä ja muuta likaa, joten se on puhdistettava säännöllisesti. Suosittelemme hyönteisverkkojen puhdistamista vähintään kuuden kuukauden välein, jos asut kaupungissa, esikaupunkialueella tai ympäristössä, jossa on suhteellisen puhdasta ilmaa. Maaseudulla, joilla on altistumista rikkakasvien torjuntakemikaaleille tai lannoitteille, tai muilla pölyisillä alueilla – vähintään kerran kolmessa kuukaudessa.

Mikä on paras tapa puhdistaa hyönteisverkot?

Hyönteisverkot ovat huomaamattomia ja tyylikkäitä, mutta jos ne likaantuvat, ne voivat alkaa erottua. Parasta, mitä voit tehdä, on puhdistaa hyönteisverkot säännöllisesti pölystä pölynimurin avulla.

Mitä tehdä, jos verkko on työntynyt ulos kehyksestä tai se on vaurioitunut?

Koska hyönteisverkko on valmistettu ohuesta kankaasta, se voi vaurioitua vahingossa. Nopein ratkaisu on ostaa verkko korjaussarjalla ja vaihtaa se itse, tai pyytää paikallista yleismiestä auttamaan.